Проект "Об'єднаймо Україну!" до Дня Соборності

2018-01-22

/Files/photogallery/10555/1 (30).jpg

Проект «Об’єднаймо Україну!» має на меті показати дітям та дорослим яка гарна, велика, могутня наша держава.

Автором ідеї є головний редактор шкільної газети, учениця 8-Б класу Поліна Гончарова. Проект представлений до Дня Соборності як символ єднання. Практична мета проекту полягала у збиранні та наочному представленні цікавої інформації про всі області України. Кінцевий результат – виготовлення паперових ляльок, які представляють кожну область та столицю України та розташування їх для наочного огляду на великій мапі розміром 15 кв.м.

До участі у проекті долучилися 26 класних колективів, які виготовили 25 плакатів у вигляді дівчат-українок про області та 1 хлопця-українця про столицю – місто Київ.

22 січня у шкільному «Інформаційному центрі» понад 50 учнів представили творчі роботи класів. На презентації були присутні учні, учителі, адміністрація, батьки. Після захисту творчі роботи розташовані на великій мапі України, яка знаходиться на І поверсі вестибюлю старшої школи.

Впродовж тижня, до 29 січня, на мапі всі бажаючі діти та дорослі можуть написати побажання або мрії про майбутнє України, прикрасити її квітами. Таким чином ми голосуємо за мир та єдину Україну – нашу Батьківщину, яку потрібно берегти!

Фотозвіт

Наш проект на офіційному сайті Департаменту освіти Харківської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 0