• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини ліцею
  • Проект професійного розвитку "Толока позашкільників", м.Львів

Проект професійного розвитку "Толока позашкільників", м.Львів

2018-10-03

/Files/photogallery/10713/6.jpg Арт-майданчик "З голвою у скрапбукінгу"

З 3 по 6 жовтня у Львові відбулася четверта зустріч в рамках реалізації проекту професійного розвитку "Толока позашкільників", яку відвідали заступник директора з НВР Вовк О.О. та учитель англійської мови Роденко І.В.

Цього разу наші вчителі привезли до Львова арт-майданчик із скрапбукінгу "З головою у скрапбукінгу". Учасники заходу - директори, методисти, вчителі з різних куточків України, справді занурилися з головою у скрапбукінг, вони захоплено та натхненно створювали памятний міні-альбом на згадку про Толоку у Львові. Кожен отримав цікавий досвід під час майстер-класу, яким зможе поділитися у себе в закладі освіти.

Також під час Толоки учасники відвідали цікаві експертні сесії, обговорили проблемні питання виховання та навчання сучасної молоді, відвідали сучасний заклад освіти "Український католицький університет" та інші просвітницькі установи, взяли участь у майстер-класах від фахівців ПЗО Львова, квест середмістям та відзначили День учителя на надзвичайній педагогічній вечірці у нічному клубі.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0