• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини ліцею
  • Всеукраїнська військово-спортивна патріотична гра "СКОБ", м.Одеса

Всеукраїнська військово-спортивна патріотична гра "СКОБ", м.Одеса

2018-10-10

/Files/photogallery/10699/imgonline-com-ua-Resize-X6E4wOxGB3Z.jpg

З 8 по 10 жовтня лідери учнівського самоврядування ДЮГО «ДОМ» перебували на Відкритому молодіжному cross-форумі «Разом ми змінимо світ!» в Одесі, який проходив на базі Української гімназії № 7. В рамках роботи cross-форуму учениці взяли участь у Всеукраїнській авторській військово-спортивній патріотичній грі «СКОБ». Наші дівчата: Поліна Лузан, Гаяне Геворгян, Анастасія Нечитайло, Поліна Гончарова та Марія Селезньова, опинилися у різних командах під час гри. Активно, дружньо та злагоджено вони проходили всі етапи, проявили свої найкращі здібності та вміння, багато чому навчилися. Гра мала наступні етапи: «Стройовий вишкіл», «Навички виживання», «Зброярня», «Перша медична допомога», «Смуга перешкод», «Історичний», «Цивільний захист», «Стрільба з ПГ та метання гранати», «Фізична підготовка».

За підсумками гри перемогу одержала команда «жовтих», у якій брала участь учениця 11-І класу ХЗОШ №150 Селезньова М.; команда «помаранчевих» посіла ІІ місце (учасниці – учениці 9-х класів Нечитайло А., Гончарова П.).

Загалом у грі взяли участь хлопці та дівчата з 13 міст України. Діти з різними фізичними можливостями, з різним світосприйняттям і характерами, об’єдналися у рої та довели, що ми – українці – надзвичайні, можемо здолати будь-які труднощі, головне – мати бажання, йти до мети та дотримуватися загальнолюдських цінностей. «І тоді все буде Україна!» (с)

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0