• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини ліцею
  • "Марафон написання листів" в рамках Всеукраїнського тижня права

"Марафон написання листів" в рамках Всеукраїнського тижня права

2018-12-17

/Files/photogallery/10766/93.jpg

Третій рік поспіль учні та вчителі школи підтримують ініціативу міжнародної організації "Amnesty International" та беруть участь у глобальній правозахисній акції "Марафон написання листів", який проводиться до Дня прав людини та об'єднує всіх небайдужих людей з майже 200 країн світу!

Цього року до "Марафону написання листів" долучилися учні 4-х, 9-10 класів. Усього майже 120 дітей та дорослих написали листі підтримки героям марафону, залишили свої підписи під петиціями та намалювали малюнки. Загалом було написано 119 листів, поставлено 633 підписи та зроблено 48 малюнків.

Ми дуже вдячні Вікторії Пупій, волонтерці "Amnesty International", яка цікаво та доступно розповіла дітям про організацію, її правозахисну діяльність, про героїнь марафону 2018 року та їх долі. Цього року "Amnesty International" приділила увагу правам жінок та проводила "Рік під знаком жіночого спротиву". Діти надзвичайно прониклися розповідями та написали листі підримки, які вражали співпереживанням за долі жінок та прагненням перемоги справедливості.

Найактивніші учасники спілкування отримали пам'ятні значки, календарі, ручки на згадку про участь у "Марафоні".

Сподіваємося, що наш внесок допоможе людям, чиї права порушуються, та змінить цей світ на краще!

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0