• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини ліцею
  • Свято-подорож "Посвята першокласників у мешканці Шкільного царства"

Свято-подорож "Посвята першокласників у мешканці Шкільного царства"

2015-11-20

/Files/photogallery/9641/_OSoQPYi9UIQwf1rLhL4LUIOHkcRkoD4lI8hNeRo5ZQ.jpg

20 листопада відбулося традиційне свято-подорож для учнів перших класів. "Посвята першокласників у мешканці Шкільного царства" проходить у школі в 22 раз. Під час свята малюки зустрічаються у казковими персонажами: Королем, Королевою, вередливою Принцесою, розумним Шутом та іншими; здійснюють подорож по школі та дізнаються про навчальні дисципліни, які будуть вивчати у середніх та страших класах школи: фізика, обслуговуюча праця, технічна праця тощо. Наприкінці свята казковий Король зачитує Указ, яким приймає маленьких мешканців до Шкільної держави. Першокласники отримують шкільну відзнаку - значок із логотипом школи та учнівські квитки.

У підготовці та проведенні свята взяли участь учні 3-А, 5-А, 6-Б, 6-В, 8-А, 11-А класів та вчителі Ободовська З.І., Токар Н.Г., Пословський С.О., Максименко Т.В., Шутова С.І., Бережна І.Б., Мішина Л.С., Новікова Л.С.

Свято-подорож підготовлене на проведено учителем початкових класів, заступником директора школи з НВР Вовк О.О., як колективна форма роботи у рамках атестації учителя.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0