Благодійна акція "Менші друзі поруч"

2015-11-24

/Files/photogallery/9644/mm1clr3bHlk.jpg

Завершилася благодійна акція зі збору зоотоварів "Менші друзі поруч". Акція проводилася організацією учнівського самоірядування "ДОМ" з 16 по 20 листопада на підтримку громадських організацій та волонтерів, які опікуються безпритульними тваринами. У акції взяли участь учні 1-9 класів. Діти та їх батьки дуже активно долучилися до збору зоотоварів, зібрана велика кількість сухих кормів для котів та собак, вологий корм для котів та собак, наповнювач для туалетів, миски, іграшки, шампуні, медичні препарати, ковдри тощо.

24 листопада волонтери-добровольці з числа учнів 3-8 класів розібрали, розфасовали всі зібрані речі та приготували їх до транспортування.

Вислювлюємо ВЕЛИКУ ПОДЯКУ всім, хто не залишився байдужим до долі безпритульних тварин у нашому місті та нашим волонтерам: Марциній Я. (3-А), Даненко А. (5-В), Сорокуровій А. (5-В), Барановій Д. (6-В), Семенюк В. (6-В), Мірошнику С. (8-А), Лагієву Р. (8-А), Буторіній Д. (8-А), Павлюк К. (8-А), Сорокіній Д. (8-Б), Пшеничній К. (8-Б), Журило К. (9-В).

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0