Творчий марафон “Присвята рідному місту”

2023-08-01

/Files/images/vyna/photo1690864750.jpeg

Харків... Місто-герой. Місто інтелекту. Місто натхнення. Місто сили, з яким пов'язані наші мрії, плани та надії. Різний. Рідний. Квітучий. Сучасний. Єдиний. Незламний. З характером. Неповторний. Найкращий... У серці кожного з нас, незалежно від місцеперебування.

З 2016 року у великій харківській родині школярів та освітян є традиція: з нагоди Дня міста зізнаватись у своїх почуттях Харкову, беручи участь у конкурсі “Присвята рідному місту”.

Департамент освіти Харківської міської ради запрошує школярів, батьків та вихованців позашкілля протягом серпня 2023 року продовжити цю традицію, взявши участь у марафоні «Присвята рідному місту».

Номінації:

«Рідному місту-герою присвячується» – авторські поезії про місто-герой та про харків’ян – незламних, небайдужих, мотивованих, сильних, мужніх, цілеспрямованих, натхненних, з іскрою в очах і вірою в серці в переможне завтра України.

«Харків – моє місто сили» – індивідуальні малюнки, виконані в довільній графічній або живописній техніці.

«Ми ще заспіваємо разом цю пісню в нашому місті» – мотиваційні авторські пісні про рідний Харків, його дивовижних мешканців, захисників, спільне наближення Перемоги.

Кращі роботи учасників будуть розміщені протягом місяця вTelegram-каналі “Харків надихає”.

Кiлькiсть переглядiв: 0