• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини ліцею
  • VІ Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «БЕЗПЕКА І ЗДОРОВ’Я УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ»

VІ Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «БЕЗПЕКА І ЗДОРОВ’Я УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ»

2023-11-16

/Files/images/150_Андрієнко.jpg

16 листопада на базі КЗ «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «БЕЗПЕКА І ЗДОРОВ’Я УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ». Участь у всеукраїнській конференції взяли понад 250 освітян і науковців з 19 областей України (Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської) і міста Києва.

Наш ліцей долучився до заходу у межах участі у інноваційному освітньому проєкті «Організаційно-педагогічні умови функціонування та розвитку безпечної школи у воєнний/повоєнний час». У секції "Психоемоційна підтримка та психологічна допомога учасникам освітнього процесу. Посилення стійкості педагогічних працівників. Здоровий спосіб життя й відновлення ресурсу педагога в умовах війни" взяла участь Андрієнко О.В., практичний психолог ліцею, яка поділилася досвідом за темою: "Психологічна підтримка педагогів як умова підвищення готовності вчителів надавати психологічну допомогу здобувачам освіти".

Кiлькiсть переглядiв: 0